Lisette Kunnen Kinder coach Zeewolde

Wie ben ik

Mijn naam is Lisette Kunnen, ik ben getrouwd en moeder van 2 zoons van 3,5 en 1 jaar oud. Samen met mijn gezin en 2 border collie honden woon ik in Zeewolde en heb ik een kudde Drentse heideschapen.

Ik ben afgestudeerd als HBO Pedagoog en tevens heb ik ook de opleiding tot Dog Assisted Coach level 3 behaald. Ik ben geregistreed als SKJ Proffesional en bij het kwaliteitsregister AAIZOO voor het inzetten van dieren in de begeleiding. Ik heb ook de vervolgcursus Vida behaald, voor het geven van Weerbaarheids training individueel of in groepsverband. 

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van kinderen met sociaal-, emotionele- of gedragsproblematiek als ADHD, Autisme en LVB. Na het behalen van mijn diploma heb ik op verschillende naschoolse dagbehandelingen gewerkt, waarin ik veel duidelijkheid en structuur kon bieden aan kinderen. Door de duidelijke kaders die ik hun bood, konden de kinderen stapje voor stapje leren. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan en merk ik dat mijn passie en kracht ligt in 1-op-1 of kleine groepjes begeleiding. Ik heb mij het afgelopen jaar gespecialiseerd in het toepassen van dieren in de begeleiding met kinderen. Het werken met hond en kinderen samen geeft zo veel vertrouwen, mooie, leerzame en waardevolle momenten. 

therapie hond Hailey

De Honden

Dit zijn de honden Hailey en Layca van Kindercoaching Klein Zetje die gebruikt worden in de begeleiding van de kinderen. 
Links zie je Hailey bordercollie teef van 7 jaar oud. Recht is Layca een bordercollie teef van 8,5 jaar oud.

co-coach hond

Visie

Vanuit mijn passie voor kinderen te begeleiden hoop ik voor elk kind een veilige sfeer te kunnen creëren, waardoor het kind zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Dit is een basis voorwaarde voor een kind om te kunnen ontdekken wie het is, over zichzelf leren en met eigen kwaliteiten succeservaringen opdoen.

Door het starten van een eigen bedrijf kan ik out of the box denken en begeleiding bieden en mijn passie voor dieren en natuur combineren. 

Missie

Door mijn werkzaamheden als professional wil ik, kinderen en hun ouders helpen een krachtig fundament te ontwikkelen, zodat ze met plezier en zelf vertrouwen het leven tegemoet gaan.

De kinderen die ik begeleid wil ik helpen een krachtig fundament te ontwikkelen, door hun te leren wie ze zijn, welke spanning en emoties ze hebben, hoe ze dat in hun lijf kunnen voelen en kunnen reguleren. Daarnaast wil ik ouders handvaten geven hoe ze hun kinderen hierbij het beste kunnen helpen.