Voor wie

Klein Zetje is een kindercoach in Zeewolde, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet voor kinderen van 0 tot en met 18 jaar en hun ouders.

Begeleiding voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, zich onzeker, verdrietig of eenzaam voelen. Regelmatig bang, boos zijn of moeite hebben met het uiten van hun emoties. Het gevoel hebben dat ze niet begrepen worden.
Klein Zetje is er voor ouders die vast lopen in de opvoeding, de ontwikkeling van hun kind niet in balans is. Maar ook voor ouders die meer rust in huis willen creëren of het lastig vinden om adequaat om te gaan met de (gedrags)problemen  of temperament van het kind.

Herkent u uw zoon of dochter hierin en maakt u zich zorgen hierover? Als kindercoach en gezinsbegeleider kijk ik graag laagdrempelig met jullie mee. Zodat we samen het zetje kunnen geven om een positieve beweging in gang te zetten.

Begeleiding kind focus

kind leren ontdekken

 

 Wat doet een Kindercoach?

Een kindercoach biedt hulp aan kinderen en hun ouders wanneer er vragen zijn over de opvoeding, het gedrag of de ontwikkeling van een kind. Het is een praktische, laagdrempelige en kortdurende vorm van hulp. Een kindercoach kan helpen wanneer je kind moeite heeft met bepaalde emoties of in een moeilijke periode zit. Dit kan zijn het aanleren van sociale vaardigheden of het omgaan met gevoelens en emoties. Klein zetje werkt vanuit een positieve visie, oplossingsgericht en kijken naar wat het kind al kan en wat het nog mag leren. Hierbij wordt het kind geholpen door een klein zetje in de goede richting te geven zodat hij/zij vaardigheden kan ontwikkelen en het zelf weer kan. In de begeleiding ligt de focus op de mogelijkheden en de kwaliteiten van het kind. Positiviteit helpt je kind om weer het lekkerder in z’n vel te zitten en/of steviger in z’n schoenen komt te staan